Parterapi

Noget har ændret sig; nærmest umærkeligt over tid, og nu står du og din partner med en dagligdag, der ikke længere er, som den var i den første tid, da I var glade sammen.

I får ikke løst problemerne, før nye tårner sig op. Måske er det vanskeligt at sætte ord på, fordi du ikke kan finde dem; måske er der for mange ord, som kommer ud på en forkert måde; måske lukker din partner af, når du lukker op. Dialogen er ved at gå i stå, og parforholdet er inde i en negativ spiral på vej nedad, imod opløsning. Det er nu, at I bør søge hjælp hos en parterapeut for sammen at arbejde med det, der kan bringe jeres parforhold tilbage i en ny og bedre dagligdag.

I terapien sørger jeg for, at I får de bedste vilkår ved at påtage mig rollen som den, der sætter rammen, dagsordenen og dirigerer samtalen. Du fokuserer på det, du føler er problemet for jer. Det samme gør din partner. I lægger de kvaliteter ind i samtalen, som den nye løsning bygger på, og vi opstiller nye acceptable løsninger, som I afprøver og indpasser i det samliv I har i nuet.

Sessionerne er længere, så I begge har mulighed for at komme til orde. Mellem de fleste af sessionerne vil der være små hjemmeopgaver. I får tid med det samme. I kan altid se vores priser eller pris på den individuelle behandling her på hjemmesiden.

RING TIL MIG

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker min hjælp eller bare gerne vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Jeg svarer så hurtigt jeg kan, normalt indenfor 2 timer på hverdage.

    Har du brug for hjælp

    Giv mig et kald idag