Krise & PTSD

Har du været udsat for en voldsom oplevelse, hvor det kunne være gået frygtelig galt for dig eller nogle andre i samme situation. Oplevede du dig ude af stand til at gøre noget, så kan du måske kende nogle af de symptomer, der nævnes neden for.

Den første måned, krise

Går du rundt som i en tåge. Er det svært rigtigt at knytte følelser til noget. Er du fremmed for dig selv, og har du svært ved at huske og ved at koncentrere dig. Dukker den kritiske hændelse op i billeder, tanker eller drømme igen. Prøver du at undgå steder og påvirkninger, der minder dig om den kritiske situation. Sover du dårligt, er du irritabel og rastløs, er du mere opfarende end før, så kan du have gavn af at kontakte mig for at snakke oplevelsen igennem.

Virkninger senere, PTSD

Gentagne forstyrrende tanker og billeder om hændelsen, der gør, at du igen føler dig midt i den traumatiske begivenhed med al dens stress. Et intenst ubehag ved sansning af noget, der minder dig om hændelsen. Derfor prøver du, at undgå disse indtryk og fjerner dig mere og mere fra aktiviteter, du tidligere var glad for. Du sover dårligt og er meget opfarende.

Jo tidligere du henvender dig, jo bedre. Behandlingen tager udgangspunkt i en støttet gentagelse af de tanker, du oplever som ubehagelige og små øvelser. Der er ingen ventetid og samtalerne kan også finde sted om aftenen og på lørdage.

RING TIL MIG

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker min hjælp eller bare gerne vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Jeg svarer så hurtigt jeg kan, normalt indenfor 2 timer på hverdage.

    Har du brug for hjælp

    Giv mig et kald idag