Depression

Er du ked af det, føles alt trist og meningsløst? Har du let til tårer, og kan du ikke finde glæde ved noget, selv familien? Føler du dig drænet for energi, særligt om morgenen, og trættes du hurtigt, så er der grund til at være på vagt for andre symptomer, fx nedsat selvtillid, øgede selvbebrejdelser og skyldfølelse, tanker om død, problemer med søvn, koncentration og hukommelse, manglende appetit og medfølgende vægttab. Du er næppe i tvivl, og du erkender, at du har brug for hjælp.

Tristhed og sorg er beslægtet med depression, men depression nedsætter i større grad livskvaliteten og evnen til at fungere sammen med andre mennesker. Behandling inkluderer information om lidelsen, og hvad du selv kan gøre for at lette symptomerne; samtaleterapi med mig og måske medicinering i tæt samarbejde med din læge.

Med viden om hvad du selv kan gøre, udarbejder vi sammen et skema for hverdagen, der tilgodeser så mange af de selvhjulpne aktiviteter, du kan acceptere. I terapien er din historie grundlag for en samtale, der sigter mod at lette depressionens påvirkning på dit liv. Samtaler kan lægges om aften og på fridage. Der er ingen ventetid.

RING TIL MIG

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker min hjælp eller bare gerne vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Jeg svarer så hurtigt jeg kan, normalt indenfor 2 timer på hverdage.

Har du brug for hjælp

Giv mig et kald idag